Dit første boligkøb: Den ultimative guide

Det kan godt være forvirrende at bevæge sig ud på boligmarkedet som førstegangskøber. Vi har derfor samlet vores bedste råd til dig som førstegangskøber - uanset hvor du er i processen.

Par foran bolig kigger på hinanden

Bliv klædt godt på som førstegangskøber

Som førstegangskøber på boligmarkedet vil du helt naturligt stå med en masse spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med:

Ring til os på 70 10 90 00, skriv til os i netbanken, eller lad os kontakte dig.

Hvor langt er du med dit første boligkøb?

Klik dig videre nedenfor og få tips og gode råd til dér, hvor du er.

Prøv vores populære boligberegnere

Se, hvor meget du cirka har råd til at købe bolig for, eller beregn, hvad det vil koste om måneden at finansiere din drømmebolig.

Hvad kan du købe bolig for?

Inden du begynder at kigge på ny bolig, er det godt at have et overblik over, hvor meget boligen må koste. Start med at lave en vejledende beregning på, hvor meget du kan købe bolig for. Så er du godt på vej.

Hvad koster det at låne til en ny bolig?

Når du har fundet din drømmebolig, kan du bruge beregneren her til at se, hvad det cirka vil koste pr. måned at låne penge til finansieringen i Nykredit.

Tag en snak med os – det er helt uforpligtende

Vi vil gerne hjælpe dig med dit boligkøb! Du forpligter dig ikke til noget ved at tage en snak med en af vores rådgivere. Tal med os, hvis du har brug for at vide, hvor meget du kan købe for, eller for at høre, hvordan du får et lån. Vi ved, at det kan føles lidt overvældende at snakke med banken. Men bankfolk er også en slags mennesker, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig, indtil du står med nøglerne til din nye bolig – og efter.

Få mere inspiration

Få vores nyhedsbrev om bolig og privatøkonomi

Som førstegangskøber kan det være en fordel at være opdateret om boligmarkedet og privatøkonomi. Få viden, tips og inspiration i vores nyhedsbrev "BoligNyt" her.

Se, hvor meget du får i ForeningsFordele

Vi er ejet af en forening, og derfor kan du som kunde få særlige fordele - vi kalder det ForeningsFordele. Overskuddet fra foreningen giver vi nemlig tilbage som rabatter og tilskud til alle de kunder, der kan få ForeningsFordele. Og som kunde får du helt automatisk de ForeningsFordele, der knytter sig til dit kundetilbud.

Boligrådgivning og finansiering

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt i de flestes liv. I Nykredit er vi eksperter i boligrådgivning og finansiering. Så tag os med på råd, hvis du skal handle bolig eller optimere din boligøkonomi.