Blogs
Bank
Bolig
Bæredygtighed
Investering
Karriere
Kundebetjening
Marketing
Nykredit
Økonomi
Leksikon
Klima-aftalen: For lidt eller en ny begyndelse?
 

Hvad få forventede lykkedes alligevel. Klimaforhandlerne i Durban indgik søndag en global aftale. For første gang vil mulige reduktioner omfatte Kina og Indien, og USA har igen meldt sig med om bord. Dermed ser afløseren til Kyoto-aftalen ud til at blive en global aftale. Kritikkerne bemærker med rette, at aftalen først og fremmest er en køreplan frem mod en egentlig aftale i 2015, der skal træde i kraft 2020.

Hører du til de positivt overraskede eller de kritiske?

Hvad betyder det for mig?
Aftalen er for mig banebrydende, fordi klimaudfordringen opnår global anerkendelse … og endnu mere betydningsfuldt: Vi har alle har et ansvar for at løse den. Så forhåbentlig er dette starten på en global håndtering af problemet. Hvad mener du?

Vi lever i en verden af knappe ressourcer
Måske ligger der en endnu større erkendelse bag aftalen: Nemlig at vi lever i en verden af knappe ressourcer. Vi har lige rundet 7 mia. mennesker. Og den globale middelklasse vil fordobles inden for 10 år. Det giver åbenlyse muligheder og udfordringer.

Selvom mange lande tøver med en ny global aftale, så vinder erkendelsen af knappe ressourcer udbredelse. Allerede i dag har mange virksomheder valgt at basere deres forretning på at levere løsninger til de, der vil komme udfordringen imøde.

Grib muligheden med Nykredit Invest Klima og miljø
Hvis du mener, dette er interessant, så er Nykredit Invest Klima og Miljø måske noget for dig. Fokus for Nykredit Invest Klima og Miljø er ikke blot virksomheder, der leverer løsninger inden for vedvarende energi men også energibesparelse, energiopbevaring, optimering af energiværdikæden, grøn transport, beskyttelse af vandressourcer og affaldshåndtering. Fælles for dem er, at de tilbyder løsninger på fremtidens udfordringer. Du kan læse mere om afdelingen her

Tror du, at verden allerede er ved at indrette sig efter de nye udfordringer? Eller er globale aftaler nødvendige?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar